" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41134943 Відвідувачів
Укрінформ
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Боевое Братство
ВЕТЕРАНАМ ВРУЧИЛИ ГРОШОВІ СЕРТИФІКАТИ НА ЖИТЛО Надрукувати Надіслати електронною поштою
25-03-00.jpg11 липня начальник Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш вручив грошові сертифікати на придбання житла ветеранам - афганцям Тернопільщини з числа інвалідів війни І та ІІ групи, які перебували на квартирному обліку для отримання або покращення житла.
Детальніше...
 
ГЕРОЙСЬКИ ЗАГИНУВ СИН "АФГАНЦЯ" Надрукувати Надіслати електронною поштою
25-02-00.jpgАфганська родина Тернопільщини знову в жалобі. 5 липня в бою біля селища Кліщіївка під Бахмутом загинув тернополянин командир 1 роти 35 окремого стрілецького батальйону старший лейтенант Яцишин Богдан Ігорович, 09.08.1994 р.н.
Детальніше...
 
ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ПОБРАТИМА Надрукувати Надіслати електронною поштою
25-01-00.jpg7 липня члени Теребовлянської міської Спілки ветеранів Афганістану відвідали могилу полеглого побратима на війні в Афганістані Пронишина Василя Богдановича у селі Богатківці на Тернопільщині.
Детальніше...
 
Поетичний вечір на території Афганської церкви Надрукувати Надіслати електронною поштою
11-02-03.jpgВперше на території Свято-Воскресенського храму пам'яті загиблим та ветеранам Афганістану — поети
Детальніше...
 
ПІД КАШТАНОМ Надрукувати Надіслати електронною поштою
11-01-00.jpgПерший літературний поетичний вечір ПІД КАШТАНОМ на подвір'ї Воскресенського храму пам'яті загиблим та ветеранам Афганістану.
Детальніше...
 
Благодійність. Чужої біди не буває Надрукувати Надіслати електронною поштою
03-01-01.jpgУкраїна веде небачену в історії двадцять першого століття битву за своє існування. Нас хочуть знищити, тому що в нас є свобода, своя мова і культура. А найголовніше, що ми українці маємо незалежну державу. Біда, яка прийшла разом з війною, своїми чорними крилами торкнулась майже кожної родини. Щоденно гинуть люди не тільки від куль, снарядів та ракет,  кожен з нас є під прицілом у ворога. Ми українці маємо спільну долю – жити разом і битися разом до кінця, до повної перемоги з ворогом. А ще ми потребуємо допомоги саме зараз, бо кожна хвилина – це чиєсь життя, пролита кров, одним словом біда. В народі кажуть: «Чужої біди не буває». І не може бути.
Детальніше...
 
Допомога із далекої Японії Надрукувати Надіслати електронною поштою
29-01-01.jpg28 червня, у річницю Дня Конституції України, біля Меморіального комплексу пам’яті воїнів України, полеглих в Афганістані, пройшла благодійна акція передачі двох інвалідних візків з електричним приводом і десяти візків з ручним приводом членам Київської обласної СВА з обмеженими можливостями.
 
Детальніше...
 
Благодійність. Допомога відділенню реабілітації. Надрукувати Надіслати електронною поштою
26-01-00.jpgВійна триває. Звичайно, серед наших мужніх захисників на полі бою є поранені. А реабілітація військовослужбовців, які отримали травми, контузії, потребує досить тривалого часу. А ще — терпіння пораненого та допомоги з боку медичного персоналу. Нині важливо не тільки створювати центри реабілітації, а й підтримувати існуючі.
Детальніше...
 
Шаповал Віталій Васильович Надрукувати Надіслати електронною поштою
21-01-00.jpgШановні друзі! Сьогодні, 21 червня 2023 року, відзначає свій 55-річний Ювілей, голова Царичанської районної громадської організації воїнів-інтернаціоналістів «Захист» УСВА (Дніпропетровська область) - Шаповал Віталій Васильович, особа з інвалідністю внаслідок війни в Афганістані, Патріот України, який з 24 лютого 2022 року зі зброєю в руках став на захист своєї Батьківщини - України. На поточний момент уже тривалий час знаходиться на лікуванні після бойової травми.
 
Детальніше...
 
Відбувся турнір з міні футболу, присвячений 34-й річниці виведення військ із Афганістану Надрукувати Надіслати електронною поштою
16-02-01.jpgНещодавно, у селищі Солоному Дніпропетровської області, вчетверте відбувся спортивний турнір з міні футболу серед ветеранів війни, присвячений 34-й річниці виведення військ із Афганістану. Ветерани змагалися на футбольному полі Солонянського ліцею.
 
Детальніше...
 
Відбувся обласний Кубок із кікбоксінгу WAKO Надрукувати Надіслати електронною поштою
16-01-00.jpgНаприкінці цього річного травня на базі Верхньодніпровської ДЮСШ (Дніпропетровська область) відбувся 16 Обласний Кубок з кікбоксингу WAKO, присвячений пам'яті загиблого воїна-афганця Сергія Яцковського та Героїв, які загинули в російсько-українській війні.
Детальніше...
 
Мистецтво – захисникам України Надрукувати Надіслати електронною поштою
06-01-15.jpgУ свято Трійці вже давно злагоджений екіпаж митців вирушив у дорогу. За попередньою домовленістю із командуванням однієї із військових частин, дружній колектив взяв на себе зобов’язання відвідати військовиків, привітати їх зі святом Трійці, заохотити відзнаками Української спілки ветеранів Афганістану, вручити подарунки від учнівської молоді столиці та дати святковий концерт.
Детальніше...
 
Своїх не кидаємо! Надрукувати Надіслати електронною поштою

01-01-00.jpgСвоїх не кидати, допомагати один одному - такий досвід винесли з полум’я боїв ветерани війни в Афганістані. Такий самий досвід набуває тепер вся Україна, весь український народ в полум’ї жорстокої російсько-української війни.

Детальніше...
 
СПОРТИВНІ БАТАЛІЇ Надрукувати Надіслати електронною поштою
29-01-00.jpgВже стало доброю традицією для Полонської організації ветеранів Афганістану проводити різні спортивні змагання серед шкільної молоді, тим самим підтримувати наснагу до здорового способу життя, активного проведення дозвілля.
Детальніше...
 
Підтримка ЗСУ. Благодійний велопробіг у вишиванках. Надрукувати Надіслати електронною поштою
25-02-00.jpgНедавно наші співвітчизники святкували День української вишиванки. Мешканці Шепетівщини виявили бажання відзначити це свято співзвучно із сьогоденням – поєднати з цим днем ще й із вшанування Героїв, організувавши велопробіг, присвячений мужнім захисникам країни.
Детальніше...
 
Ветерани у центрі уваги молоді і діячів культури Надрукувати Надіслати електронною поштою
25-01-01.jpg17 травня 2023 р. відбувся творчий звіт-концерт до 35-річчя діяльності Центру Дитячої та Юнацької Творчості  Деснянського району столиці України та ювілею директорки ЦДЮТ позашкільного закладу – Наталії Петрівни Кібардіної.
Детальніше...
 
Актуальні питання соціального захисту ветеранів та військовослужбовців Надрукувати Надіслати електронною поштою

kvruspzpv.png

У Комітеті обговорили актуальні питання соціального захисту ветеранів та військовослужбовців, які захищають Україну від військової агресії рф

Детальніше...
 
Турнір незламних Надрукувати Надіслати електронною поштою
12-01-00.jpgСтало доброю традицією проведення змагань з вільної боротьби  під назвою  «Турнір незламних» в якому приймають участь діти наймолодшої вікової категорії. Організатором змагань є Менська територіальна організація воїнів – афганців та Менська міська рада.
Детальніше...
 
Пам'ять поколінь Надрукувати Надіслати електронною поштою

Підтримка ветеранських організацій стала доброю традицією в Чернігівській області вже багато років. Як приклад такої традиції, Чернігівською обласною радою було прийнято рішення « Про обласну Програму « Соціальне партнерство» на 2021 – 2023 роки. Програма була розроблена у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 14.02.2018 року зі змінами та доповненнями від 03.03.2020 року Мета програми, забезпечення належної організації та проведення загально - обласних соціальних заходів, заходів до державних свят та визначних дат, надання фінансової підтримки громадським об'єднанням ветеранів та осіб з інвалідністю.

Детальніше...
 
Конкурс Проєктів Варто+ГО Надрукувати Надіслати електронною поштою
musvu.jpgМіністерство у справах ветеранів України інформує, що стартував конкурс: #ВАРТО+ГО
Детальніше...
 
ПРАЦЮЄМО НА ПЕРЕМОГУ Надрукувати Надіслати електронною поштою
27-01-00.jpgНезважаючи на воєнний стан в Україні, Тернопільська обласна Спілка ветеранів Афганістану продовжує роботу по виконанню головних статутних завдань організації, а це соціальний захист ветеранів, інвалідів та сімей загиблих, військово-патріотичне виховання молоді краю, допомога українській армії в захисті від збройної агресії російських окупантів.
Детальніше...
 
ТЕРНОПІЛЬ ПОПРОЩАВСЯ З ГЕРОЄМ - "АФГАНЦЕМ" Надрукувати Надіслати електронною поштою
25-01-00.jpg16 квітня на Донеччині в районі населеного пункту Часів Яр під час виконання бойових завдань від осколкових поранень загинув ветеран Афганської війни, заступник голови Тернопільського міського об'єднання інвалідів війни в Афганістані, командир 1 відділення 1 роти 35 окремого стрілецького батальйону старший солдат Казмірчук Валерій Феофанович, 1965 року народження, уродженець с. Юськівці Лановецького району Тернопільської області.
Детальніше...
 
«Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву» Надрукувати Надіслати електронною поштою
22-01-00.jpgЮрій Беляков офіційно очолив Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву
Детальніше...
 
Функціонування госпіталів ветеранів війни Надрукувати Надіслати електронною поштою
vru.pngУ Комітеті з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів обговорили питання функціонування госпіталів ветеранів війни та надання відповідній категорії громадян медичних послуг
Детальніше...
 
Мільйон на розвиток організацій, які опікуються ветеранами: стартував конкурс Надрукувати Надіслати електронною поштою
19-01-00.jpgГромадські обʼєднання, що опікуються ветеранами й ветеранками, їхніми родинами та сім’ями полеглих захисників – можуть отримати від 500 тисяч до 1 мільйона гривень фінансування.
Детальніше...
 
Ландшафт ветеранського бізнесу в США Надрукувати Надіслати електронною поштою
10-02-00.jpgВетеранам у США належать понад 2,5 млн компаній, які генерують $1 трлн на рік. Як Україна може навчитись у Штатів підтримувати ветеранське підприємництво
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > В кінець >>

Всього 105 - 130 з 6425

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.